BİTLİS / GÜROYMAK - Taşüstü Ortaokulu

Taşüstü Ortaokulu

Adres
TAŞÜSTÜ KÖYÜ TAŞUSTU KÖY YOLU KÜME EVLERİ TAŞÜSTÜ OKULU BLOK NO 64 GÜROYMAK / BİTLİS
Vizyon
Akılcılık ve bilime önem veren, dürüst, ahlaklı, çevreye duyarlı bireyler yetiştiren, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Birlikte dünyaya objektif bakabilen, yaratıcı, teknolojiyi kullanabilen, çevreci, sanat ruhlu, özgüvenli, kendisiyle barışık, ilkeli, aktif, hoşgörülü, toplumun beklentilerine uygun bireyler yetiştirmek. Milli ve manevi değerlere bağlı Atatürk’ün “Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine uyan kendisi ve toplum ile barışık ,bilime önem veren,iyi bir öğrenci ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.30-15:00
KALORİFER
SERVİSLE SAĞLANIYOR
Yerleşim Yeri
TAŞÜSTÜ KÖYÜ ŞİRİN VE GÜZEL BİR KÖY.İNSANLARI SICAK KANLI VE MİSAFİRPERVERDİRLER.
İLÇE MERKEZİNE 18 KM UZAKLIKTA. İL MERKEZİNE 52 KM UZAKLIKTA
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ İLÇE DÜZEYİNDE GERÇEKLEŞEN SPORTİF ETKİNLİKLERE KATILIM SAĞLAYARAK BAŞARILAR ELDE ETMİŞTİR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZ FARKLI YILLARDA OLMAK ÜZERE TUBİTAK´ın BİLİM ŞENLİKLERİNE KATILIM SAĞLAMIŞTIR.